Gastenboek


Ted en Bianca (29-05-2013)
Beste John,

Afgelopen zaterdag (25-05-2013) heb je ons een kookdemonstratie gegeven bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude-Rijndijk. Wij hebben een keuken gekocht met inbouwapparatuur van Siemens. Nieuw in onze keuken is de stoomoven en wij wilden zien wat wij straks allemaal kunnen bereiden. Je hebt ons ontzettend gastvrij ontvangen en met veel enthousiasme ons getoond welke wereld er straks voor ons opengaat. Door jou enthousiasme hebben wij nu al zin om te gaan koken! Bedankt voor alle tips!
Groeten, Ted en Bianca


Dietmar (19-05-2013) Keuken & Bad Wereld XXL
Beste John, Hartelijk dank voor je uitgebreide en leuke uitleg bij keukenapparatuur van verschillende merken. Je hebt ons goed voorgelicht over de mogelijkheden van m.n. de stoomoven en inductiekoken. Er stond in no time een lekkere maaltijd voor ons op tafel. Wie weet komen we elkaar weer tegen wanneer we definitief een keuken aanschaffen.


Harrie van Vught (16-05-2013)
Beste John,

Inmiddels heb ik twee ervaringen om samen met jou te koken in de prachtige showroom van Bemmel & Kroon in Zoeterwoude en ook deze tweede keer was fantastisch. Echt zelf grotendeels koken onder jouw "strenge" toezicht is een feestje geworden. Wat weet jij de mensen te motiveren en op een hele leuke manier te begeleiden. Wat opvalt is dat je men zelf echt laat gaan, maar alles heel goed in de gaten hebt en mocht er bijna iets misgaan, dan ben jij er direct bij om in te grijpen. Wij hebben een geweldige avond gehad, heel hartelijk bedankt!

Harrie van Vught,  Zoetermeer


fam. uit Yerseke (01-05-2013) Pelma Keukens
Beste John,

Je hebt ons een onvergetelijke middag en avond bezorgd met jouw gezellige aanwezigheid, mooie verhalen over het gereedmaken van de maaltijd en uiteraard niet te vergeten het buitengewoon lekkere eten wat je voor ons hebt opgediend. Een verrassing en wat heelrijk om zo verwend te worden.

Nogmaals met hartelijke dank en vriendelijke groet van:  familie Jansen, familie Hollemans en familie Nieuwenhuize uit Yerseke  
Appartementengebouw De Luster, Marijkelaan


Fam. G.J. van Vliet (28-04-2013)
John,

Wat was dat gaaf zeg. Het koken op de door ons gekozen apparatuur in de nieuwe aangekochte keuken bij Bemmel & Kroon. Daaruit bleek dat we de juiste keuze gemaakt hadden doordat jij het uiterste uit de apparaten wist te toveren.


Martina (17-03-2013) Keuken & Bad Wereld XXL
Een bijzonder kado, een kok in je eigen huis! Maar zeker de moeite waard. Overheerlijke pasteitjes met kip en champignons, grote varkenshaas echt smullen en een lekkere tiramisu. Kortom een geslaagde avond.  Ps komt t recept van die heerlijke ragout voor de pasteitjes ook op je site?


Fam. Qualm (16-02-2013)
Hoi John,

Keuken gekocht bij Keuken & Bad Wereld XXL in Poortvliet, kregen een demo erbij voor 10 personen en je denkt we zien wel.... Maar wat was dat gaaf zeg, komt John even kokkerellen!!! Heerlijke hapjes met kip en zalm en ook nog een heerlijk wijntje erbij. Een top avond met een top kok. Buurtjes erbij, gezellig en zelfs de kinderen genoten van het eten! Dit is echt, echt ,echt een aanrader. John we gaan je weer zien in het voorjaar, bedankt voor de heerlijke sojasaus!

Groetjes Leo en Els , kinderen en de buurtjes


Dominique en Bernard (14-02-2013)
Beste John,

Wij genieten daags na jouw bezoek nog na van een heerlijke avond. Wij aan tafel met vrienden genietend van verwennerijen van jouw hand, klaargemaakt in onze eigen keuken (Keur Keukens). Top gerechten uit de stoomoven, mét uitleg over receptuur en gebruik van het apparaat. Daarvoor dank. Wij zien je graag nog eens komen! Het was niet alleen lekker, maar ook erg gezellig. Veel succes verder. Tot ziens!
groet, Bernard en Dominique, ook van Andrew


Carla de Nood (11-02-2013) Keuken & Bad Wereld XXL
Vorige week om deze tijd, heb wij ontzettend genoten van een etentje door John bereid! Gezellig als familie bij elkaar, hebben wij echt kunnen genieten van de luxe maaltijd. Nogmaals, super bedankt! En.. een echte aanrader!


Fam. Meeuwse (05-02-2013) Keuken & Bad Wereld XXL
John, wat heb je ons en onze gasten op 1 februari een geweldige en gezellige, culinaire avond bezorgd. Nogmaals heel veel dank en graag tot ziens. Fam. Meeuwse uit Zoutelande


Harry en Tine Nintem (05-02-2013) Keuken & Bad Wereld XXL
op 31 januari 2013 kwam John ons verrassen met een fantastische maaltijd. Wij waren gast in ons eigen huis. Het was heel ontspannen en genoten volop wat er komen ging. John je bent geweldig. Het was reuze gezellig.

Harry en Tine Ninteman


Ingrid Dekker (31-01-2013)
Op 30 januari 2013 heeft John ons een gezellige avond bezorgd, omdat wij een nieuwe keuken hadden aangeschaft bij Bloksma keukens uit Leimuiden. Hoe relaxed kan een heerlijk maaltijd op tafel gezet worden! Het heeft ons prima gesmaakt! Ook de tips die wij kregen zullen wij zeker uitproberen. Een prima gastheer die zich makkelijk aanpast. John, nogmaals heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

Marjan, Kiymet, Wilco en Ingrid


Fam. Hermans (27-01-2013) Keuken & Bad Wereld XXL
25 januari zijn we heerlijk verwend met een 3 gangen menu. We hebben het ons, als bourgondiërs, laten smaken. Het enthousiasme, vriendelijkheid en vooral spontaniteit van John hebben indruk op ons gemaakt. Ook zijn ideeën voor een nog te aanschaffen keuken hebben we gewaardeerd. Dus TOF!!


Marijke Goedendorp (11-01-2013)
Wat hebben wij Woensdag 9 januari genoten van de kookkunsten van deze kok. Het was een super lekker diner en wij hebben er allemaal van genoten en niet alleen van het eten maar ook van deze vriendelijke kok die zelfs die onze kleinzoon ( 1,5 jr.) meteen wist te paaiene met een "lange vinger".

Nogmaals bedankt.
Fam. Goedendorp uit Hellevoetsluis


G. ter Haar (11-01-2013)
Beste,

Gisteren aanwezig geweest in Hellevoetsluis waar de kok een heerlijk maaltijd heeft gekookt. Ik wil hem dan ook extra bedanken hiervoor maar ook belangrijk voor zijn voortreffelijke presentatie en voorkomen van de man zelf. Bovendien was hij zeer prettig en gemakkelijk in de omgang. Kortom een aanwinst voor wie dan ook. Als hij diverse keukenspecialisten vertegenwoordigd dan mogen deze erg blij zijn met zijn concept van aanpak. Ook wij gaan binnenkort eens kijken in Poortvliet.
Met vriendelijke groet,
G. ter Haar uit Hoek van Holland.
Waren te gast bij de fam. Goedendorp


Greet (13-12-2012)
Dag John..

Het was een fijne avond.
Fotoos komen er aan, Groet Greet


Maria vroegindeweij (13-12-2012)
Het was supergezellig, heel enthousiast en ook wat geleerd over verschillende manieren van koken. 't Was ook erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Wie weet?!!


Geke Reinders (13-12-2012)
John,

Vanavond heb ik genoten van je enthousiasme en je vakmanschap. Bovendien was het gezellig en lekker. Voor herhaling vatbaar!
Géke


Louis Groffen (12-12-2012)
Beste John,

Het was geweldig lekker en gezellig bij Stephan en Marga in Woensdrecht. Wij hebben er van genoten, ik ga vast en zeker eens kijken of ik zelf ook zo een lekker toetje kan maken.  Groetjes Lizet en Louis


Fam. van der Weerd (08-12-2012)
Beste John, Wij hebben genoten van de heerlijke pannenkoeken en het lekkere toetje !! Groetjes Esther, Yoni, Robin en Silke.  Ook wij hebben genoten van een heerlijk avondje koken en gastvrijheid uit onze eigen keuken !! Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens !! Groeten van Erik, Angelique, Mels en Marieke


Steven van de Wall (30-11-2012)
John,

Genoten en met bewondering gekeken hoe makkelijk en relaxt koken kan zijn in 1 woord: Top! Mede namens de tafelgenoten: dank.
Groeten uit Velp, Steven en Esther


Familie van de Repe (29-11-2012)
Het is altijd gezellig … als jij er bent! Behalve de tekst op onze servetten is deze spreuk zeker ook van toepassing op het etentje van gisteravond.  Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk danken voor de heerlijke avond die wij hebben gehad. Alles was tip top verzorgd. En het eten was in 1 woord: heerlijk. Van te voren wisten wij niet goed wat we moesten verwachten, maar deze eetbeleving was zeer de moeite waard. En dat komt zeker ook door het enthousiasme van John. We kunnen niet wachten tot we de recepten doorgestuurd krijgen, zodat we de avond nog eens dunnetjes over kunnen doen.  

Bedankt!
Familie van de Repe


Margriet en Maarten (19-10-2012)
Heerlijk genoten

John,
Heel veel dank voor de lekkere en leuke avond die we hebben mogen meemaken. Wij vonden het erg leuk en hebben genoten! Wat een goed idee is dit! Het toetje was ook erg lekker! Graag zien we de recepten tegemoet zodatwe zelf ook het een keer kunnen proberen.
Nogmaaks veel dank
Maarten en Margret


Kees Sijbesma (19-10-2012)
Topkok, gastheer en deskundig.  Ons huis is in 2011 grondig verbouwd en uitgebouwd. Mijn dierbare grote vriend Ton van Born vond dat de nieuwe keuken professioneel en smakelijk ingewijd moest worden. We hebben het geweten! Even super handige tips van John over het gebruik van de nieuwe keuken krijgen, ondertussen John als kok aan het werk mogen zien, wat tevens betekende dat het in ons huis langzaam heerlijk begon te ruiken.

De gasten kwamen binnen: Daan en Ton, en Bert en Alma. Samen met mijn vrouw Marion konden wij aan tafel. Tafeltje dekje door John en toen kwam het: een verrassend en overheerlijk Handbal Diner. Want wij zijn nu eenmaal handballiefhebbers.  John heeft ons verwend met een super diner waarbij van begin tot eind hij een gastheer van de bovenste plank was. Wat wij mochten was ontspannen tafelen, wat een rijkdom.  

Dank je wel Johh en dank je wel Ton, lieve vriend van me.
Met groet, Marion en Kees Sijbesma uit Nieuwegein


Niels Volten (19-10-2012)
Bij Schouw keukens in Zwaag heb ik mogen genieten van een zeer geslaagde kookdemo van John Jansen.Zijn enthousiasme werkte zeer aanstekelijk, de uitleg was super en het zelf maken van een quiche was al helemaal geweldig.John ik ga zeker gebruik maken van je tips en trucs in mijn eigen keuken.


Nico & Marise Kolken (19-10-2012)
Hallo John,  Nogmaals bedankt voor het heerlijke diner. Onze vrienden hebben ook zeer genoten.  Bedankt en groeten Marise


Henry Vink (08-03-2011)
John,

Hartelijk dank voor de fantastische avond die je voor ons verzorgt hebt. Samen met de jongens van DMK montage hebben we genoten van je kunsten. Vooraf een hapje en een drankje en vervolgens een geweldig diner met alles er op en eraan. Een aanrader voor iedereen!!!  Namens het Ardi Keukens team hartelijk dank  
Henry Vink


Nico en Marise (21-02-2011)
Heerlijk,  Bij de aankoop van de keuken kregen we een cadeau: een kok bij ons thuis. John was niet ingepakt, maar hij heeft wel "uitgepakt". Hij had van alles mee en het was allemaal ontzettend lekker en goed verzorgd. Wij geven hem een 10.  

Heel erg bedankt, Rene, Irma, Peter, Eline, Nico en Marise


Fam. Pothoven (20-02-2011)
Bedankt en te gekke kookkunst

In een woord geweldig! Wij hebben genoten van de kookkunsten van John, een 10 waard. Het kunnen kiezen uit een menukaart, het leek wel of we in een restaurant zaten, wat een verwennerij. John, wij zouden jou graag nomaals willen uitnodigen om te koken, maar voorlopig zit een nieuwe keuken er niet in, maar voor de toekomst we denken erover.
John, ga zo door


Co & Riet van Diepen (13-02-2011)
Thuis diner.

Hallo John, Wij waren uitgenodigd bij de buren voor een diner. Het was in één woord geweldig!! We hebben heerlijk gegeten en was heel gezellig. Bedankt, je bent echt een top-kok!!
We waren bij de fam. Hoogland.
Groetjes, Co en Riet


Fam Hoogland (13-02-2011)
Etentje in de nieuwe keuken.

Beste kok John Jansen,
Hiermede willen wij je hartelijk bedanken voor het ontzettend mooie etentje, dat jij voor ons bereid hebt. We hebben enorm genoten van je kookkunsten (en ondertussen ook nog het e.e.a. geleerd - dus pas op). De gezellige manier waarop je de avond en onze magen hebt gevuld, hebben we intussen al vele malen doorverteld en we zullen zeker in ons achterhoofd onthouden dat zoiets voor een groter gezelschap ook enorm leuk is. Nogmaals onze hartelijke dank. Wij wensen je mooie feestdagen en - wie weet - tot ziens.
Hartelijke groeten van Martien en Truus Hoogland en ook van hun gasten Co en Riet van Diepen


Willem en Irene (06-02-2011)
Heerlijk Diner

Na onze verbouwing en aankoop van onze nieuwe keuken werden verrast door een heerlijk diner van John Jansen. Samen met vrienden hebben wij ons heerlijk laten verwennen door John's kook kunsten. Daarnaast hebben we veel tips gekregen hoe we onze apparatuur nog beter kunnen gebruiken. John het was in één woord Geweldig!!
Daarnaast vonden wij het ook nog eens heel erg gezellig!
Groeten, Willem, Irene, Hans, Angelique, Luuk en Luke


LEEUWENSTEIN (13-02-2011)
Mijn 3 vriendinnen en ik hebben ontzettend genoten van de kookkunsten van chef-kok John Jansen. We waren verrast dat we zowel bij het voor- als het hoofdgerecht konden kiezen uit vlees- en visgerechten. De tafel was door John in stijl gedekt en op prachtige borden werd het 4 gangen diner uitgeserveerd. We hoefden helemaal niets te doen, alleen maar genieten. Wat een luxe.Alles was tot in de puntjes verzorgd.

John en ook Schouw Keukens bedankt voor het diner aan huis.


Niels Volten (03-10-2010) kookdemo bij Schouw Keukens
Bij Schouw keukens in Zwaag heb ik mogen genieten van een zeer geslaagde kookdemo van John Jansen. Zijn enthousiasme werkte zeer aanstekelijk, de uitleg was super en het zelf maken van een quiche was al helemaal geweldig.  John ik ga zeker gebruik maken van je tips en trucs in mijn eigen keuken.

Groeten Niels Volten


Carla en Wim Kruyt (07-06-2010)
John heeft ons met een thuisdiner verrast. Toen wij na mijn afscheidsreceptie thuis kwamen stond John in de hal met champagne te wachten om ons en onze gasten te verwelkomen. Hij had een prachtig menu met biologische producten en wijnen samengesteld. De uitvoering was top en de sfeer die hij in onze woning gecreëerd had gaf hier nog een extra dimensie aan. Al onze (kritische) gasten waren zeer tevreden.

Na het diner was er in de keuken geen spoor van de kookactiviteiten van John terug te vinden. Alles was geruisloos opgeruimd.
John verdient een "thuisster"!


Patrick Kirsten Grim (17-04-2010)
Bij het kopen van onze keuken bij Schouw keukens kregen we een een diner voor 4 personen cadeau. 8 april was het dan zoveer dat John bij ons thuis kwam om voor ons te koken. Het werd een geweldige avond met 4 heerlijke gerechten. We mochten zelfs een keuze maken bij het voorgerecht en het hoofdgerecht.  John had ook aan onze 2 zoontjes gedacht. Onze oudste heeft lekker meegegeten en voor onze jongste had John pannenkoeken op het menu staan. En ze kregen nog een mooi schort als cadeau. John en Schouw keukens namens ons hartelijk bedankt voor het heerlijke eten. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes Patrick en Kirsten Grim


Fam. v.d. Kolff (16-03-2010)
Om onze nieuwe keukenapparatuur te demonstreren kregen wij van de Fa. Schouw Keukens bezoek van John Jansen. Na uitleg van John hebben we ons laten verrassen door een overheerlijk viergangen menu. John overtrof onze verwachtingen met heerlijke gerechten, Nogmaals bedankt John en Fa. Schouwkeukens voor dit fantastische concept.

Groetjes van Jaap en Joke v.d. Kolff


Hennie en Marianne (08-03-2010)
Bij de aankoop van onze keuken, kregen we een kok "kado". Wij hadden mijn ouders uitgenodigd en samen met hun heerlijk gegeten. De kok paste zich heel goed aan het gezelschap aan. Omdat mijn ouders wat ouder zijn, willen ze niet een hele avond aan tafel zitten, daardoor duurde de avond bij ons wat korter dan bij andere, maar evengoed was het een hele leuke avond met heerlijk eten.

Marianne en Hennie Tolhuijs


Dave en Roos (03-02-2010)
BEDANKT

Gezellige avond gehad met een hele fijne chef!
Bedankt John voor de gezellige avond.
Gr. Dave en Roos


Ton en Hedwig (07-02-2010)
DE kok is HET cadeau !

Zondagmiddag zes uur.
De gasten zijn gearriveerd, de tafel is gedekt en de wijn staat klaar. Chef kok John Jansen presenteert zijn voorgerechten: een tompouce van verschillende vissoorten en een carpaccio van ossenhaas met mosterdsaus. Het familiediner kan beginnen! Uit onze eigen keuken komt de uitnodigende geur van de hoofdgerechten. Mals vlees met een verfijnde cognacsaus en zachte zalm met verfrissende citroensaus. Wij, de gasten, zitten aan de stijlvol gedekte tafel en luisteren geboeid naar de uitleg van chef-kok John Jansen over het diner dat hij voor ons heeft bereid. Van de inkoop tot en met de afwas; alles is door hem geregeld en gedaan. Wij zijn te gast in ons eigen huis. Het enige wat we hebben gedaan is genieten van zijn verrukkelijke kookkunst en de gezellige sfeer die hij creëert.


Wilco en Ingrid (29-11-2009)
Etentje,

27 November waren we uitgenodigd bij vrienden,om te komen eten. Zij hadden dit aangeboden gekregen door Schouw keukens. We hebben genoten van de gastvrijheid van de kok en van het heerlijke eten.
Bedankt !!!!!


Fam. Lodder (25-11-2009)
FANTASTISCH

Toen Schouwkeukens ons bij de nieuwe keuken die we kochten, een kok voor 1 dag aanboden, hoefden we er niet over na te denken. En daar hebben we geen spijt van gehad.
Samen met onze dochters hebben we ontzettend genoten van een heerlijk diner, gemaakt door Top kok John. Daar bij is hij een aardige en humoristische man en heeft ons nog leuke tips gegeven over onze keuken, zeker een aanrader.
Hartelijke groet Ton en Saskia


Fam. Ladage (22-11-2009)
Hebben genoten van een heerlijk diner en een reuze gezellige kok, aan onze keuken viel weinig uit te leggen, maar een professionele kok te zien koken in onze keuken was geweldig, reuze bedankt,

Victor en Marijke


Niels en Charlotte (14-11-2009)
Via Schouw Keukens kregen we een verassing bij de aankoop van onze nieuwe keuken, namelijk een kok bij ons thuis. We wisten niet echt wat er van moesten verwachten maar we werden aangenaam verast. Met 5 personen hebben we genoten van een overheerlijk 4 gangenmenu!  John, bedankt! Heel veel succes met dit concept, wij hebben in ieder geval erg genoten van je kookkunsten, humor en gezelligheid.  

Groetjes Niels en Charlotte


Svala Auto Haarlem (08-10-2009)
In ons nieuwe bedrijf aan de Leidsevaart waar wij een weekend lang een occasionshow hebben gehad, werd alles culinair ondersteunt door de kok van democheque in de persoon van John Jansen die in onze nieuwe keuken allerlei lekkere lepelhapjes en schotelhapjes had bereid.  Het werd door onze klanten bijzonder op prijs gesteld. en mede hierdoor was de show een geweldig succes.

Meer over Democheque


Verkrijgbaar

Waar is de democheque verkrijgbaar!

lees verder

Workshops

Kookworkshops worden door het land gegeven.

lees verder

Cadeautip

Geef een democheque
cadeau!

lees verder

Webshop

Democheque's
webshop.

lees verder

Onze recepten

DEMOCHEQUE (bezoekadres)
Jacob Boekestraat 2
2152 AL Nieuw-Vennep

Email. info@democheque.nl
KvK. 62735586

© Copyright Democheque | Powered by www.xenodesign.nl