Gastenboek


    Plaats uw bericht.

Bas en Clarine van Wessem (28-02-2017)
We zijn gaan kijken op je website, om de recepten te zoeken, maar vooral om je aan te prijzen bij de rest van de wereld.  We willen je vertellen dat wij een geweldige avond hebben beleefd, heerlijk hebben gegeten, ons uitstekend verzorgd hebben gevoeld.  Maar ook willen we je zeggen dat wij nu onze rijst, broodjes en groentes heel anders klaarmaken, met de stoomoven.  En dat we ontzettend veel lekker hapjes over hebben en daar al dagen enorm van genieten.  Dank je geweldig voor de heerlijke avond.

Joke van der Pol (27-05-2016) (Bemmel & Kroon)
Hallo John, bedankt voor het lekkere diner van gisterenavond. We hebben er reuze van genoten. Ook al gebruik ik de apparatuur al een aantal maanden, heb ik toch nog een aantal nieuwe tips en trucs van je gekregen. Nogmaals bedankt voor de topavond.


Wendy (25-05-2016) (Bemmel & Kroon)
Beste John, je hebt ons vandaag een fantastische avond bezorgd. Je uitleg over mijn nieuwe apparaten was heel duidelijk en al je tips en trucs heb ik goed in mijn oren geknoopt. De maaltijd zelf was heerlijk en je bediening met een brede glimlach was helemaal top. We hebben ervan genoten! Dat je ondertussen ook nog even de vaat hebt afgeruimd en mijn keuken helemaal spik en span hebt achtergelaten verdiend bonuspunten. Ik kan dit aan iedereen aanraden, wat ons betreft heb je een dikke pluim verdiend!!


Carina de Rijke (18-05-2016) (Ardi Keukens)
beste John, dankjewel voor de heerlijk avond met steeds weer verrassende en heerlijke gerechten! Het zag er allemaal even verzorgd en gezellig uit!! En.. we konden gewoon even nagenieten met nog wat drinken in plaats van met zn allen aan de afwas. Het huis van mijn ouders was voor een avondje een gezellig restaurant.. Super! Nogmaals bedankt! Carina de Rijke (fam. de Sterke)


Marianne en Terry (23-02-2016)
Gisteravond was het zover, John kwam in onze net opgeleverde keuken een heerlijk diner voor 4 bereiden. Via Ardi Keukens hadden we een leuke korting gekregen op deze avond. John had alles zelf meegenomen. Best even wennen als je eters krijgt maar zelf geen boodschappen hoeft te doen en alleen maar hoeft te genieten. Onze gasten waren zelf ook kookfanaten, dus alle informatie die John gaf, zal ook in hun keukens worden toegepast. Goede tips over de combistoomoven, maar hij gaf ook algemene kookinfo.  Na gezellig te hebben geborreld in de keuken, toverde John een heerlijk 3-gangendiner op tafel. Terwijl wij aten, bereidde hij de volgende gang en deed de afwas. Aan het einde van de avond hadden we een opgeruimde keuken. Wat was het gezellig en wat hebben we heerlijk gegeten. John, hartelijk dank voor deze fantastische avond!


Wil en Henk (02-11-2015)
Hallo John, Na de aankoop van onze keuken bij Bemmel en Kroon kregen we een democheque aangeboden voor een diner aan huis, geheel verzorgd door jou als thuiskok. Op de afgesproken dag stelde jij je voor en maakte kennis met de aanwezige gasten en deelde de menukaarten uit. Daarna bekeek je de keuken en maakte een compliment over de mooie keuken en de goede indeling. Vervolgens ging je aan de slag met het bereiden van een drie gangen menu. Tijdens het bereiden gaf je uitleg over het gebruik van de magnetron-oven en de inductie kookplaat. Als voorgerecht serveerde je een verrukkelijk pasteitje van scharrelkip met champignons in roomsaus. Het hoofdgerecht was een varkenshaasje in rode wijnsaus, eerst aangebakken en daarna samen met een potje verse groenten, gegaard in de oven. Smaakte erg goed. Het nagerecht was een heerlijke Tiramisu con Savoiardi, ook erg lekker. Jij hebt alle gerechten aan tafel geserveerd, je was kok en ober tegelijk. Wat ook erg fijn was, na elke maaltijd ruimde je alles op en deed de vuile afwas in de vaatwasser. Toen je vertrok liet je de keuken schoon en opgeruimd achter. Nadat je vertrokken was zijn we nog lang blijven natafelen. John bedankt, ook namens de gasten voor de heerlijke maaltijd en de gezellige avond, voor ons ben je een TOPPPER. Groeten, Wil en Henk


Gerard Fransen en Annelies Leijgraaff (30-10-2015)
Ardi keukens had ons verrast met een avondje uit in ons eigen huis. We hebben genoten van een heerlijk etentje. Het was niet alleen erg lekker maar ook heel gezellig. Bedankt John voor deze culinaire verrassing en ook voor alle tips die je gaf voor het gebruik van de geweldige Neff combi stoomoven. Vanavond nog een tweede keer genoten van de restjes die ik geregenereerd heb volgens jouw instructie. Bedankt en veel succes. Hartelijke groeten uit Bergen op Zoom.


Hans en Riana Le Fever (01-09-2015)
Ook voor ons was Bemmel en Kroon de keukenleverancier die ons een diner aanbood bij de aankoop van onze keuken. Wat een superleuke actie is dat. En dat het diner ook nog eens heel leuk en nuttig bleek, was helemaal geweldig. John kookte heel efficient in onze nieuwe stoomoven en gaf ondertussen hele bruikbare tips. Het eten was heel goed verzorgd, verrassend vrolijk en maakte dat we een hele gezellige en lekkere avond beleefden. Heel veel dank!!!!


Hans en Nelly (08-07-2014)
Beste John,

Een mooie keuken van Bemmel & Kroon en nog een gratis diner aan huis op de koop toe. Dat beloofde wat ! Het eerste telefonische contact was heel plezierig, maar hoe zou dat in de praktijk zijn ? Welnu, heel relaxt ! Eerst even kennismaken, dan het nieuwe huis en de nieuwe keuken bewonderen om vervolgens, al pratend en uitleggend, te starten met de voorbereidingen van het diner. Toen de gasten waren gearriveerd, konden we gelijk aan tafel en kon de culinaire pret beginnen. We waanden ons in een luxe restaurant waarbij jij, John, de dubbelrol van ober en kok vervulde. De ene keer gezellig meepratend, op een ander moment ging je op het balkon van het uitzicht genieten om ons ook weer een stukje vrijheid te geven. Dat was een prima mix. Het diner, waarvan we vooraf niets wisten, was uitstekend. Je regelde, ruimde op en voordat we er erg in hadden, kwam je afscheid nemen. Na jouw vertrek hebben we met elkaar nog een hele tijd zitten nagenieten. “Je kwam, je zag, je overwon !” Hartelijk dank voor jouw aandeel in dit heel bijzondere cadeau !
Hans en Nelly


Machteld Wiegmans (20-02-2014)
Dag John,

Wat een eer om je in onze keuken te mogen ontvangen. We hebben heerlijk gegeten en genoten van je verhalen, niet alleen over de apparatuur in onze nieuwe keuken, maar vooral ook over de recepten. Die kalfsjus met honing...als ik die toch ook 's zou kunnen maken! Je bent een multitalent! Zoveel gezelligheid en ondertussen kook je de sterren van de hemel. En toen je wegging, bleek de keuken helemaal aan kant, kookplaat schoon en nog allerlei heerlijkheden die we morgen mogen opsnoepen. We hebben allevier genoten van je prachtige gerechten, je smaakmakende informatie en je gulle lach. Een topavond. Heel hartelijk dank daarvoor!
PS Onze keuken hebben we aangeschaft bij Keur Keukens in Haarlem, een topklasse keukenleverancier die zorgt dat alle puntjes op de i komen. Een aanrader!!


Willemsen (28-01-2014)
Hallo John,  Via deze weg willen je nogmaals bedanken voor de heerlijke maaltijd die je voor ons en onze gasten hebt bereid. Zelf hebben we nog gezellig nagepraat en onze gasten bleven maar zeggen dat het gezellig en zeer lekker was. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij ons hier volledig bij aansluiten. Ook hebben wij ons voorgenomen, om meerdere recepten die op jou site staan, uit te gaan proberen. Tot slot wensen we jou veel kookplezier toe om meerdere mensen te verwennen die ook een aanbieding hebben gehad met de aanschaf van een keuken, zoals wij hadden via Ardi keukens. 

Met vriendelijke groet en een voldaan gevoel, Arie en Ingrid


Rogier & Priscilla (18-11-2013)
Bedankt voor de leuke avond John! We gaan zeker zelf nog aan de slag met de recepten!!
Groetjes Priscilla & Priscila


Louis en Marianne (09-11-2013)
Gisteravond een heerlijk avondje gehad! Superlekker gegeten en mede door de ongedwongen sfeer die John tijdens zo'n avondje weet te maken ook heel erg gezellig. Zowel wij, als onze gasten, hebben genoten.  John, nogmaals heel hartelijk dank en hopelijk nog eens tot ziens!
Louis en Marianne


Theo & Lia de Groot (21-09-2013)
Dit voorjaar onze keuken gekocht bij Keuken en Badwereld Bouwman-Potter in Poortvliet, daar reeds onder John zijn toezicht zelf gekookt met de bijbehorende demonstratie van de stoomoven, dit ging ons goed af en we hebben heerlijk gegeten. Ook kregen wij nog een cheque voor een etentje voor 10 personen met een thuisuitleg over de apparaten,als de nieuwe keuken klaar was, en alleen de drank moesten we zelf verzorgen. Op donderdag 19 september was het dan zo ver.

John arriveerde om 17:30 en begon zijn bus uit te pakken om vervolgens de menukaarten op de reeds gedekte tafel te zetten en na wat complimentjes over de mooie keuken met de letverlichting in het plavond ging hij aan de slag met de Voorpret (scharrelkippasteitje met roomsaus), daarna Het grote genieten (varkenshaasje met kalfjus en groentequiche) gevolgd door het Naspel (Tiramisu). dit kregen dus de meeste niet allemaal op zoveel was het en LEKKER !! John van ons krijg je een 10+ en voor diegene die ook een cheque krijgt dan mag je ons uitnodigen hoor?? John nogmaals hartelijkbedankt voor de fantastische avond.


Fam. Claessen (14-09-2013)
Vanavond was het zover, er zou een hapje en een drankje klaargemaakt worden, gezellig met de dames van het fietslcubje (ofwel fietsmeisjes) Gelijk mn verjaardag gevierd met de heerlijke hapjes die voorgeschoteld werden, we waren er stil van het was werkelijk zalig, en wat een leuke ervaring zo. Wie had dat verwacht een keuken kopen en dan een democheque erbij krijgen voor 10 personen. John bedankt de dames vonden het ook zeer gezellig en smakelijk, dit is iets om zomaar niet meer te vergeten...hopend dat een van die meiden eens een nieuwe keuken aanschaft en wie weet tot ziens, hahaah.

groetjes uit Zegge


Suzanne (24-08-2013)
We hebben genoten van een heerlijk diner thuis. Hartelijk bedankt! En veel succes met het prachtige werk.


Janneke Leusink (24-08-2013)  Poggenpohl studio Poortvliet
Beste John, Nogmaals heel hartelijk dank voor de heerlijke avond die jij ons gisteren bezorgd hebt. We hebben genoten van je kookkunst (ook vegetarisch) en je enthousiaste verhalen. Wat een luxe om op deze manier te dineren in je eigen tuin!

Hartelijke groet,
Wijnand van Stam en Janneke Leusink


Ed en Jacqueline (07-07-2013)  Bemmel & Kroon Leidschendam
Wat een leuke ervaring , gezellig, leerzaam en inspirerend, zomaar een paar kreten, kan der nog wel een paar maken, het was top. Het enthousiasme van John maar vooral de passie voor het koken en het plezier die John er zelf ook in heeft maakt het helemaal af. John bedankt en hoop je in de toekomst zeker weer te mogen ontmoeten.


Fam. Boonman (05-07-2013)
Wij hadden een democheque gewonnen bij Keuken & Bad Wereld. Gisteren hebben wij deze verzilverd en voor 10 personen is er bij ons thuis gekookt door John. We hebben heerlijk gegeten en genoten van John zijn enthousiastme en gezelligheid. Een geslaagde avond en complimenten van ons allemaal (kinderen incl.)


Thea en Rob Haas (14-06-2013)
Beste John,  Het is alweer enige tijd geleden dat jij ons vieren hebt verrast met een heerlijke maaltijd. Wij willen je hartelijk bedanken voor het lekkere eten, voor de sfeer en de goede adviezen die je ons hebt gegeven voor het gebruik van de oven. Wij kijken er nog met veel plezier op terug. Keurkeukens.

Thea en Rob Haas


Ben en Mary Bartels (11-06-2013)
John, hartelijk bedankt voor het gezellige maar vooral lekkere etentje. Ook namens onze gasten. Heerlijk gegeten,en willen graag een keer het recept van het pasteitje ontvangen. Leuk om een keer mee te mogen maken en wie weet tot een volgende keer! Keuken & Bad Wereld XXL

Vriendelijke groet Ben en Mary Bartels
Meer berichten lezen!

Meer over Democheque


Verkrijgbaar

Waar is de democheque verkrijgbaar!

lees verder

Workshops

Kookworkshops worden door het land gegeven.

lees verder

Cadeautip

Geef een democheque
cadeau!

lees verder

Webshop

Democheque's
webshop.

lees verder

Onze recepten

DEMOCHEQUE (bezoekadres)
Jacob Boekestraat 2
2152 AL Nieuw-Vennep

Email. info@democheque.nl
KvK. 62735586

© Copyright Democheque | Powered by www.xenodesign.nl